TotalRenovering

Välkommen till ECO Service i Stockholm AB – Din pålitliga partner för totalrenovering

Snickerarbeten som Skapar Hem

Förvandla Ditt Hem till en Drömplats

När det kommer till totalrenovering, ser vi till att varje detalj är perfektion. Från inledande konsultation till den slutgiltiga leveransen, vårt team av erfarna yrkesmän garanterar en smidig och högkvalitativ renovering av ditt utrymme.

Vad Innebär en Totalrenovering?

Totalrenovering är inte bara en ytskiktsförändring. Det är en fullständig metamorfos av ditt bostads- eller arbetsutrymme. Det inkluderar allt från golvläggning, måleri och snickeriarbeten till installation av nya dörrar, lister och elektriska anläggningar.

Våra Tjänster Inom Totalrenovering

  1. Planering och Design: Vår inledande konsultation inkluderar en noggrann genomgång av dina önskemål och behov. Därefter skapar vi en skräddarsydd design och en detaljerad handlingsplan.

  2. Rivning: Vi tar hand om all nödvändig rivning med största försiktighet och effektivitet.

  3. Byggnation och Installation: Vare sig det gäller snickeri, måleri, el eller VVS, levererar vi högkvalitativa tjänster som uppfyller alla dina förväntningar.

  4. Slutbesiktning: Vi nöjer oss inte förrän du är helt nöjd. En grundlig slutbesiktning genomförs för att säkerställa att allt är enligt planen.

ECO Service i Stockholm AB - Totalrenovering, Total Förvandling

Varför Välja ECO Service i Stockholm

01

Expertis

Med flera års erfarenhet och en stark portfölj av lyckade projekt, är vi specialister på alla aspekter av totalrenovering.

02

Kundfokus

Vi skräddarsyr varje projekt enligt dina behov och önskemål, allt för att säkerställa att du blir helt nöjd med det slutliga resultatet.

03

Hållbarhet

Vi använder miljövänliga material och metoder i alla våra renoveringsprojekt. Detta garanterar en hållbar och långvarig lösning för ditt hem eller kontor.

  interior / Exterior
  Planering och Design
interior / Exterior
Rivning
interior / Extreior
Byggnation & Installation
interior / Exterior
Slutbesiktning
Din Dröm, Vårt Mål - Hör Vad Våra Kunder Har Att Säga.

Våra Kunders Röster